De leraar: Johan Lensink

Sinds mijn zevende jaar speel ik piano, als kind enthousiast geworden door het vlotte pianospel van mijn moeder. In mijn jeugd vertoefde ik vaak in de natuur en deed daar muzikale indrukken op. In de toekomst wil ik daar iets mee gaan doen in de vorm van composities. In 1990 ben ik een muziekopleiding gaan volgen bij Bureau Bourdon. Mijn toenmalige leraar was Ton van der Valk. In 1993 studeerde ik af voor het staatsexamen muziek met als hoofdvak piano. In 1995 deed ik examen voor docerend musicus. Al tijdens mijn studie had ik leerlingen van alle leeftijden en niveauís.

In juli 2006 ben ik in Alkmaar komen wonen en heb mijn pianopraktijk Pianoles Lensink voortgezet. Al snel kwamen daar enkele leerlingen op af, waaronder mensen die in hun jeugd gespeeld hadden en die nu hun vaardigheid op dit fantastische instrument weer op peil wilden brengen.

In eerste instantie wil ik mijn leerlingen plezier in het muziek maken bijbrengen. Ik vind het erg prettig om les te geven en krijg er energie van. Van mijn leerlingen hoor ik regelmatig dat ze mij een enthousiaste en geduldige leraar vinden.

Contact